Høj kvalitet

Vores produkter går aldrig på kompromis med kvaliteten. Kvaliteten taler for sig selv, og det vil du opleve, når du griber den kraftige aluminiumsprofil, der agerer som håndliste, og skyder døren til side. Du kan næsten ikke høre, at den ruller forbi nabo-døren. Lad den rulle ud til enden af skinnen, og lad det raffinerede soft-close system klare resten.

Med vores produkter er kvalitet en standard.

Du får noget markedets kraftigste aluminiumsprofiler, altid de bedste justerbare hjul, altid positionsstop –  vi kalder det alt inklusiv!

 

Vores hjul leveres i høj kvalitet

Kugleleje og mulighed for justering medvirker til et perfektog lydløst rul.

Hjulene “svæver” i sporet. Det sikrer at lidt støv og selv sandkorn ikke påvirker rullet. Samtidig minimerer det friktionen og vi tør godt love et af markedets bedste rul.

Tophjulet monteres nemt i den kraftige aluminiumshåndliste. Tophjulet af silikone er vulkaniseret på et lille kugleleje. Det taler for sig selv.

Specialfremstillede håndlistebeslag

De medfølgende håndlistebeslag til montering på bagsiden af skydedøren er specialfremstillede så de automatisk trækker håndlisterne helt ind til træet, når de monteres.

Det sikrer lige linjer og danner grundlag for solide og stabile skydedøre.

Soft-close

Soft-close med justerbare luksushjul, positionsstop og det kraftigste aluminium, der tilbydes på markedet.

Soft-Close produktet er attraktiv på prisen uden at gå bort fra de lækre detaljer eller gå på kompromis med kvaliteten. Prislejet afspejler reelt ikke den høje kvalitet vores produkter står for.


Shopping Cart